...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Saturday, 27 February 2016

KEJOHANAN BOLA TAMPAR P12 DAERAH SETIU


22 FEBRUARI 2016 ( ISNIN ) , bertempat di SK LEMBAH JAYA,SETIU, pasukan bola tampar perempuan SKKFST telah menyertai Kejohanan Bola Tampar MSSD Setiu yang mana melibatkan 9 pasukan.  Berkat usaha gigih jurulatih dan pemain, pasukan sekolah telah berjaya merangkul gelaran JOHAN pada pertandingan tersebut mengikut jejak langkah pasukan lelaki.  

Terima kasih kepada semua yang menjayakan Kejohanan tersebut.
Semoga pencapaian ini akan menjadi penanda aras untuk meraih kejayaan yang lebih cemerlang pada kejohanan akan datang. Tahniah!!!! 

No comments:

Post a Comment