...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Dalam hidup ini adakalanya kita perlu menangis, agar kita sedar hidup ini bukan hanya untuk bergembira & berketawa, adakalanya kita perlu ketawa agar kita tahu menghargai nilai setitis air mata, kalau kita tidak merasa kesulitan hari ini, kita tidak akan rasai kemanisan kemudian hari, tidak salah untuk sesekali kita perlu DERITA untuk mengenal erti BAHAGIA...sesekali kita perlu KECEWA untuk kita kenal erti KEJAYAAN...sesekali kita perlu MENANGIS untuk kita syukuri NIKMAT yang diberi...sesekali kita perlu TERHIRIS untuk kita kenal DIRI SENDIRI...."

Saturday, 27 February 2016

KEJOHANAN BOLA TAMPAR L12 DAERAH SETIU

21 FEBRUARI 2016 ( AHAD ) , bertempat di SK LEMBAH JAYA,SETIU, pasukan bola tampar lelaki SKKFST telah menyertai Kejohanan Bola Tampar MSSD Setiu yang mana melibatkan 11 pasukan.
 Berkat usaha gigih jurulatih dan pemain, pasukan sekolah telah berjaya merangkul gelaran JOHAN pada pertandingan tersebut. 
Taklimat peserta yang disampaikan oleh juruteknik Bola Tampar Daerah Setiu
Semoga pencapaian ini akan menjadi penanda aras untuk meraih kejayaan yang lebih cemerlang pada kejohanan akan datang. Tahniah!!!!Terima kasih kepada semua yang terlibat menjayakan Kejohanan tersebut.

No comments:

Post a Comment