...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 3 February 2016

SELAMAT BERCUTI...


Menjelang cuti yang akan tiba, maka bergembiralah murid-murid dan para pelajar sekolah. Tidak kurang hebatnya para pendidik juga. Setelah berpenat lelah mendidik anak bangsa yang tercinta, Seminggu secara rasminya diperuntukkan kepada mereka untuk merehatkan diri sambil merapatkan tali silatul rahim bersama-sama dengan keluarga tercinta.

Pada kesempatan yang ada ini, saya ingin mengucapkan selamat bercuti kepada semua murid dan tidak ketinggalan rakan-rakan pendidik semua. Semoga dengan peruntukan seminggu cuti ini, dapat kita merehatkan diri untuk membawa semangat yang sentiasa baru .


SELAMAT BERCUTI KEPADA SEMUA MURID DAN 

WARGA PENDIDIK SKKFST !!!.

 HARGAILAH MASA CUTI ANDA !!!

No comments:

Post a Comment