...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 30 March 2016

MAJLIS MENERIMA GPK HEM BAHARU

Selamat Datang diucapkan kepada GPK HEM yang baru iaitu Puan Norasikin binti Simat ke SK Kampung Fikri ( Sg Tong ).Puan Norasikin menggantikan En Mohd Amri bin Hussain yang kini telah menjawat jawatan GPK pentadbiran di SKKFST.Puan Norasikin sebelum ini bertugas di SK Sungai Lerek.Sekali lagi Warga SKKFST mengucapkan selamat datang dan selamat menjalankan tugas di SKKFST.
Ketibaan rombongan disambut mesra warga SKKFST
Ucapan aluan Tuan Guru Besar En Zainuddin bin Dollah
Ucapan Wakil SK Sungai Lerek Dan Ucapan GPK HEM yang dirai

No comments:

Post a Comment