...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Sunday, 20 March 2016

SELAMAT DATANG GPK HEM YANG BAHARU

Warga SKKFST mengucapkan Selamat Datang dan 
mengalu-alukan kedatangan Puan Norasikin binti Simat sebagai GPK HEM yang baru bertukar dari SK Sungai Lerek, Setiu ke SKKFST.Beliau datang untuk menggantikan En.Mohd Amri bin Hussain yang telah dinaikkan pangkat sebagai GPK pentadbiran bermula 1 Mac yang lalu.Siap melapor diri pagi tadi maka Secara rasminya  beliau telah menjadi Warga SKKFST bermula hari ini. Sekali lagi Warga SKKFST mengucapkan selamat datang kepada beliau, dan semoga pengalaman di SK Sungai Lerek  akan dapat diteruskan di Sini.. SELAMAT BERTUGAS..


No comments:

Post a Comment