...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 2 March 2016

UJIAN PERMATA PINTAR UKM 1 SEDANG DIJALANKAN

Kami dah !!! Anda bila lagi???Ayuh! Apa tunggu lagi. Jom sertai Ujian UKM1. Saringan Pertama Pencarian Bakat Pelajar Pintar Cerdas Saringan Peringkat Pertama Ujian PERMATAPintar UKM1 telah bermula dari 1 Februari hingga 31 Mei 2016. Masih ada masa lagi bagi pelajar yang masih belum menyertai. Ujian tersebut terbuka kepada semua murid seperti berikut :

1. Program PERMATA Pintar bagi murid berumur 9 hingga 15 tahun dan boleh diakses secara atas talian di laman web http://ukm1.permatapintar.edu.my  

2. Program PERMATA Insan bagi murid berumur 8 tahun  dan boleh diakses secara atas talian di laman web http://permatainsan.usim.edu.my  No comments:

Post a Comment