...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 6 April 2016

MAJLIS PENUTUP KEM MEMBACA 1 MALAYSIA ( KM1M ) 2016

Pada 6 April 2016, SK Kampung Fikri Sungai Tong  telah mengadakan Majlis Penutup bagi Program Kem Membaca 1 Malaysia 2016. Majlis ini telah diadakan di Kantin SKKFST. Majlis ini diadakan bagi menyampaikan hadiah-hadiah kepada para pemenang sepanjang berlangsungnya Kem Membaca 1 Malaysia. 
Persembahan Khas daripada Adik Nadirah bt Sulaiman & Adik Khalish Irfan bin Khairul Azman.

Pertandingan Melukis & Mewarna bagi Tahap 2 Dan Mewarna bagi Tahap 1.

Pertandingan Teka Silang Kata kategori Tahap 1.

Penyampaian hadiah kepada semua pemenang untuk kategori-kategori yang telah dipertandingkan sepanjang kem membaca diadakan.Tahniah kepada semua yang berjaya.Setinggi-tinggi penghargaan juga kepada warga SKKFST yang telah memberi sepenuh komitmen sepanjang program berjalan.

No comments:

Post a Comment