...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 13 April 2016

MAJLIS TEMU MURNI IBU BAPA TAHUN 6 BERSAMA GURU-GURU


SK Kampung Fikri Sungai Tong, 13 April 2016 - Jawatankuasa UPSR SKKFST  telah mengadakan Majlis Temu Murni Tahun 6 yang melibatkan guru-guru, Murid Tahun 6 serta para ibu bapa. Program ini adalah bagi mencambahkan lagi usaha dan komitmen para ibu bapa serta murid tahun 6 sendiri dalam mencipta kejayaan anak masing-masing. Pertemuan dua hala ini diadakan di Makmal Komputer SKKFST dengan membentangkan prestasi TOV murid tahun 6 serta merangka gerak kerja serta kerjasama dua hala pihak sekolah dan ibu bapa.
Pendaftaran di luar Makmal Komputer.

Majlis dimulakan dengan bacaan doa oleh En Wan Izimi bin Wan Md Zin

Ucapan alu-aluan daripada Tuan GB En Zainuddin bin Dollah
Penolong Kanan Pentadbiran memberikan taklimat berkenaan rangka kerja dan keputusan terkini calon UPSR.
Para Ibubapa tekun mendengar taklimat dan perancangan kerja demi melihat kejayaan 
anak-anak.

Ibu bapa bertemu mata dengan guru mata pelajaran untuk bertanya atau meluahkan segala permasalahan anak-anak mereka.

Semoga perkongsian ini memberikan pendedahan yang cukup positif kepada semua ibubapa demi kebaikan murid-murid SKKFST. Kejayaan murid-murid kejayaan kita bersama. 

Semoga terus cemerlang .


No comments:

Post a Comment