...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 2 November 2016

2016 V-SERIES UNDER 11 VOLLEYBALL CHAMPIONSHIP


Tarikh : 29-30 oktober 2016
Hari : Sabtu - Ahad
Tempat : Muar, johor Bahru

Setiu - 28 Oktober 2016 ( Jumaat ) Pasukan Bola Tampar SKKFST bertolak Ke Muar, Johor Bahru tepat jam 8.10 pagi.Perjalanan rombongan diiringi doa selamat yang dibaca oleh Imam Ladang Fikri En.Abdul Rahman.
" Setinggi-tinggi Tahniah dan Syabas kepada coach..pengurus pasukan..guru-guru pengiring dan teristimewa kepada pasukan Volleyball SKKFST serta penyokong-penyokong alam maya...walaupun rezeki hanya disuku akhir tetapi semangat juang kedua-dua pasukan tetap 5Star.." TERBAIKKKK!!!
Lelaki : ke-4 keseluruhan
Perempuan : ke-7 keseluruhan
Malam perasmian yang diadakan di SJKC Pei Yang, Muar
Aktiviti santai melepaskan lelah digelanggang.

Gambar aksi-aksi pasukan Bola Tampar sepanjang kejohanan...


Majlis penutup dan penyampaian hadiah..


TAHNIAH DAN SYABAS DI ATAS SEMANGAT JUANG KEDUA-DUA PASUKAN ..ANDA MEMANG HEBAT!!!

Tahniah! atas usaha kalian..... jangan patah semangat.. jadikan kegagalan hari ini sebagai pemangkin untuk kejayaan pada hari esok!


#Nota kaki.................Moga Kecemerlangan sentiasa mengiringi anda.. Cemerlang Masa Depan... Cemerlang Di Dunia & Yang UTAMA Cemerlang di  AKHIRAT... INSYAALLAH.... :) 

No comments:

Post a Comment