...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Saturday, 26 November 2016

JAMUAN AKHIR TAHUN 2016

Pada 24.11.2016,  pihak sekolah telah mengadakan jamuan akhir tahun di Restoran Matahari, Kuala Terengganu pada  jam 2.00-3.30 pm. Jamuan ini bertujuan untuk memberi penghargaan kepada semua guru dan AKS yang telah menjalankan tugas dengan penuh dedikasi sepanjang tahun.Jamuan pada hari itu juga adalah untuk meraikan guru yang berpindah iaitu Ustazah Rosmaniyah binti Abdul Razak yang ditukarkan ke SK Maras dan Pn.Norasikin binti Simat yang telah dinaikkan pangkat ke SK Jelapang sebagai GPK Pentadbiran. 
Ucapan daripada Tuan Guru Besar En.Zainuddin bin Dollah.
Ucapan daripada insan yang dirai Pn.Norasikin binti Simat.
Ucapan insan yang dirai Ustazah Rosmaniyah binti Abdul Razak.
Penyampaian cenderamata sebagai tanda kenang-kenangan daripada pihak sekolah.
Semoga ikatan silatulrahim ini akan terus terjalin walau di mana kita berada.No comments:

Post a Comment