...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Tuesday, 28 February 2017

KARNIVAL BALAPAN DAN PADANG MSSD SETIU 2017

Setiu - Karnival telah berlangsung selama dua hari iaitu 27-28 Feb 2017 bertempat di SMK Bukit Nenas, Sekolah Sukan Negeri Terengganu.
Karnival kali  ini telah melahirkan ramai jaguh-jaguh sukan dalam kalangan pelajar. Sekalung tahniah diucapkan kepada semua pemenang pada tahun ini. Semoga kejayaan ini menjadi pembakar semangat kepada pelajar-pelajar lain.  
Muhammad Solahuddin bin Samanuddin - Pemenang pingat PERAK acara lompat jauh kategori lelaki B11 yang mana mencapai tahap kelayakan negeri iaitu 4.14 m. Tahniah dan Syabas diucapkan.

No comments:

Post a Comment