...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Dalam hidup ini adakalanya kita perlu menangis, agar kita sedar hidup ini bukan hanya untuk bergembira & berketawa, adakalanya kita perlu ketawa agar kita tahu menghargai nilai setitis air mata, kalau kita tidak merasa kesulitan hari ini, kita tidak akan rasai kemanisan kemudian hari, tidak salah untuk sesekali kita perlu DERITA untuk mengenal erti BAHAGIA...sesekali kita perlu KECEWA untuk kita kenal erti KEJAYAAN...sesekali kita perlu MENANGIS untuk kita syukuri NIKMAT yang diberi...sesekali kita perlu TERHIRIS untuk kita kenal DIRI SENDIRI...."

Tuesday, 28 February 2017

KARNIVAL BALAPAN DAN PADANG MSSD SETIU 2017

Setiu - Karnival telah berlangsung selama dua hari iaitu 27-28 Feb 2017 bertempat di SMK Bukit Nenas, Sekolah Sukan Negeri Terengganu.
Karnival kali  ini telah melahirkan ramai jaguh-jaguh sukan dalam kalangan pelajar. Sekalung tahniah diucapkan kepada semua pemenang pada tahun ini. Semoga kejayaan ini menjadi pembakar semangat kepada pelajar-pelajar lain.  
Muhammad Solahuddin bin Samanuddin - Pemenang pingat PERAK acara lompat jauh kategori lelaki B11 yang mana mencapai tahap kelayakan negeri iaitu 4.14 m. Tahniah dan Syabas diucapkan.

No comments:

Post a Comment