...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Monday, 22 May 2017

CUTI SEKOLAH AKAN BERMULA..SELAMAT BERCUTICuti sekolah pertengahan tahun akan bermula pada 26 Mei hingga 10 Jun 2017 ini bagi sekolah-sekolah di Pantai Timur dan 28 Mei hingga 11 Jun 2017 bagi sekolah-sekolah Pantai Barat.Dikesempatan ini, admin ingin mengucapkan selamat bercuti kepada seluruh warga pendidik dan juga anak didik semua. Gunakanlah masa cuti ini dengan kegiatan yang berfaedah dan berguna. Semoga semuanya selamat kembali ke sekolah dengan azam dan semangat yang baru.

SELAMAT BERCUTI.....

No comments:

Post a Comment