...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Saturday, 13 May 2017

TAHNIAH!!!

Alhamdulillah...Tahniah diucapkan kepada pasukan Bola Jaring B12 Setiu di atas kejayaan bergelar JOHAN dalam Kejohanan Bola Jaring Peringkat Negeri  yang diadakan di Dewan Komuniti Jerteh.Kejohanan yang diadakan pada 11 Mei 2017 itu turut melibatkan seorang wakil dari SKKFST iaitu Adik Nik Nurul Nazreennabila binti Nik Khairul Anuar.Tahniah kepada pasukan dan jurulatih-jurulatih yang terlibat.

No comments:

Post a Comment