...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Saturday, 23 May 2015

KEJOHANAN BOLA TAMPAR MAJLIS SUKAN SEKOLAH TERENGGANU 2015

SETIU NELANG !!!
Kejohanan Bola Tampar MSST Terengganu telah diadakan pada 21 - 22 Mei 2015 yang lalu bertempat Di Gelanggang Bola Tampar Pejabat Daerah Kemaman.

Sukacita dimaklumkan bahawa  dalam kejohanan tersebut Pasukan Bola Tampar Lelaki 12 tahun Setiu  telah muncul tempat ketiga setelah tewas dengan Daerah Dungun 15 - 13 dan 15 - 14 manakala Pasukan Bola Tampar Perempuan 12 tahun Setiu  kalah awal juga tewas dengan Daerah Dungun.
  Walau bagaimanapun, ucapan TAHNIAH DAN SYABAS kepada pasukan Daerah Setiu,Pengurus Pasukan,Jurulatih serta penyokong - penyokong setia.Biarpun tidak mencapai kemenangan tapi Percayalah, sukar untuk mencapai ketahap ini. Semoga kejayaan tersebut akan memberi rangsangan, motivasi dan semangat kepada pasukan yang lain untuk mencipta kejayaan. 
Terima kasih juga ditujukan buat mantan GB Puan Zakiah binti Hasshim kerana turut hadir memberi semangat kepada pasukan dan terus-menerus menyokong perjalanan aktiviti SKKFST.


Berita bergambar :
 Tahniah diucapkan kepada pasukan SETIU serta guru - guru yang terlibat menjayakan kejohanan ini secara langsung dan tidak langsung.

KEPUTUSAN RASMI KEJOHANAN BOLA TAMPAR MSST 2015 :

 LELAKI  B12
JOHAN - HULU TERENGGANU
NAIB JOHAN - DUNGUN
KETIGA BERSAMA - SETIU & KEMAMAN

PEREMPUAN B12
JOHAN - KUALA NERUS
NAIB JOHAN - HULU TERENGGANU
KETIGA BERSAMA - DUNGUN & BESUT


" TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA ENTRY SAYA "

No comments:

Post a Comment