...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Monday, 4 May 2015

SELAMAT DATANG KEPADA STAFF BAHARU SKKFST

Assalamualaikum..
Salam sejahtera...
Alhamdulillah, hari ini SKKFST menerima seorang PPM baru iaitu Cik Norizati binti Mohd Ghani yang menggantikan PPM sebelum ini yang telah bertukar ke SK Teluk Menara. Jom kita baca sedikit latar belakang dia........ :)

Cik Norizati yang berasal dari Kampung Chalok,Setiu ini berumur 22 tahun dan ini merupakan pengalaman kerja pertama beliau.Belum berkahwin...hehehe.....sape2 nak cuba boleh lah....

Akhir kata dari writer blog SKKFST, Selamat Datang dan selamat berkhidmat di SKKFST dan Sama-sama kita berada dalam keluarga besar SKKFST .... :)

No comments:

Post a Comment