...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Dalam hidup ini adakalanya kita perlu menangis, agar kita sedar hidup ini bukan hanya untuk bergembira & berketawa, adakalanya kita perlu ketawa agar kita tahu menghargai nilai setitis air mata, kalau kita tidak merasa kesulitan hari ini, kita tidak akan rasai kemanisan kemudian hari, tidak salah untuk sesekali kita perlu DERITA untuk mengenal erti BAHAGIA...sesekali kita perlu KECEWA untuk kita kenal erti KEJAYAAN...sesekali kita perlu MENANGIS untuk kita syukuri NIKMAT yang diberi...sesekali kita perlu TERHIRIS untuk kita kenal DIRI SENDIRI...."

Monday, 4 May 2015

SELAMAT DATANG KEPADA STAFF BAHARU SKKFST

Assalamualaikum..
Salam sejahtera...
Alhamdulillah, hari ini SKKFST menerima seorang PPM baru iaitu Cik Norizati binti Mohd Ghani yang menggantikan PPM sebelum ini yang telah bertukar ke SK Teluk Menara. Jom kita baca sedikit latar belakang dia........ :)

Cik Norizati yang berasal dari Kampung Chalok,Setiu ini berumur 22 tahun dan ini merupakan pengalaman kerja pertama beliau.Belum berkahwin...hehehe.....sape2 nak cuba boleh lah....

Akhir kata dari writer blog SKKFST, Selamat Datang dan selamat berkhidmat di SKKFST dan Sama-sama kita berada dalam keluarga besar SKKFST .... :)

No comments:

Post a Comment