...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Tuesday, 27 October 2015

KEJOHANAN BOLA TAMPAR ANTARA SEKOLAH-SEKOLAH ZON SETIU SELATAN


TAHNIAH!!!  JOHAN LAGI !!!!

27 Oktober 2015 ( Selasa ) - Bertempat di Gelanggang Bola Tampar SK lembah Jaya,sekali lagi SKKFST menempa nama dalam Arena Bola Tampar.Tidak hairanlah jika ada yang mengatakan bahawa SKKFST terkenal dan disegani dengan sukan ini terutama di Daerah Setiu.


KEPUTUSAN RASMI :

Lelaki 

JOHAN - SK KAMPUNG FIKRI ( SG TONG )
NAIB JOHAN - SK KAMPUNG RAJA
KETIGA BERSAMA - SK BANGGOL & SK LEMBAH JAYA

Perempuan

JOHAN - SK KAMPUNG FIKRI ( SG TONG )
NAIB JOHAN - SK KAMPUNG RAJA
KETIGA BERSAMA - SK LEMBAH JAYA & SK KAMPUNG BULUH

TAHNIAH diucapkan  kepada semua pemain, pengurus, jurulatih dan semua yang terlibat yang tidak pernah kenal erti putus asa dan sentiasa berusaha untuk menghadiahkan kemenangan ini.Tiada yang mustahil bagi SKKFST.

 SKK...Semangat...Keberanian...Kebanggaan... No comments:

Post a Comment