...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 3 August 2016

SOLAT HAJAT SERENTAK NEGERI TERENGGANU

Hari ini 4 Ogos 2016 tepat jam 8.30 pagi telah berlangsung Solat Hajat secara serentak di seluruh Negeri Terengganu.SKKFST turut menyempurnakan solat hajat tersebut lebih kurang dalam masa 20 minit sahaja.Solat hajat ini bertujuan meminta daripadaNya kesejahteraan Negara, kesejahteraan Negeri, dan paling utama adalah memohon kecemerlangan UPSR yang tidak lama lagi akan ditempuhi oleh calon-calon pada tahun ini.
Selamat Maju Jaya Anak-Anak Didik SKKFST.

No comments:

Post a Comment