...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 27 January 2016

LADAP PEMBELAJARAN ABAD KE-21 BERSAMA PEGAWAI PPD SETIU


Tarikh : 27 Januari 2016

Masa : 2.00 ptg - 5.00 ptg

Tempat : Makmal Komputer SKKFST

Fasilitator : NURHANIS BINTI MOHD ( Pegawai SISC+ 

Bahasa Inggeris PPD Setiu )

Ladap yang telah dikelolakan oleh Pn.Nurhanis binti Mohd ( Pegawai SISC+ Bahasa Inggeris PPD Setiu ) bermula pada jam 2.00 dan berakhir pada jam 5.00 petang.

Selain penerangan mengenai pembelajaran Abad ke-21 oleh beliau, guru-guru turut mengikuti aktiviti berkumpulan dan membentangkan hasil kerja masing-masing.Semoga ilmu yang diperolehi dalam LADAP kali ini dapat memberikan suntikan semangat buat guru-guru dalam melaksanakan kaedah pembelajaran Abad ke-21 di dalam bilik darjah.

Ucapan Jutaan terima kasih kepada pegawai SISC+ atas ilmu yang diberikan.
No comments:

Post a Comment