...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Wednesday, 27 January 2016

VERIFIKASI MAKMAL TERBAIK 2015

27 Januari 2016 - Setelah beberapa kali pemantauan dibuat daripada pegawai JPNT akhirnya Makmal Komputer SKKFST tercalon dalam Pertandingan Makmal Komputer Terbaik Tahun 2015 Kategori Sekolah Rendah. Hari Rabu lalu SKKFST telah dikunjungi 2 orang pegawai daripada Bahagian Teknologi Pendidikan  Negeri Terengganu ( BTPN ) bersama 2 orang pegawai daripada Pusat Kegiatan Guru ( PKG ) Langkap.Tujuan kedatangan pegawai-pegawai tersebut adalah untuk melihat Makmal Komputer berdasarkan instrumen yang telah diberikan.

No comments:

Post a Comment