...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Saturday, 30 January 2016

UNIT KAUNSELING PPD SETIU BERJUMPA MURID TAHUN 628 Januari 2016 lepas sekolah telah dikunjungi oleh Unit Kaunseling Daripada PPD Setiu yang hadir bersama Pegawai Perhubungan Sekolah.Tujuan kedatangan beliau adalah untuk berjumpa murid tahun 6 yang akan menduduki peperiksaan UPSR pada tahun ini.Perjumpaan selama setengah jam itu diharapkan memberikan semangat baru kepada calon UPSR dan lebih komited dalam mencipta kejayaan.

Jutaan Terima Kasih kepada Pn Rizah Sulaiman kerana sudi hadir  berjumpa murid-murid SKKFST.

No comments:

Post a Comment