...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Didekatkanlah syurga itu kepada orang-orang yang bertaqwa pada tempat yang tidak jauh dari mereka. Inilah yang dijanjikan kepadamu, iaitu kepada setiap hamba yang selalu kembali pada Allah lagi memelihara semua peraturan-peraturan-Nya. Orang yang takut kepada Tuhan Yang Maha Pemurah, sedang Dia tidak kelihatan olehnya dan dia datang dengan hati yang bertaubat. Masukilah syurga itu dengan aman, itulah hari kekekalan. Mereka di dalamnya memperoleh apa yang mereka kehendaki dan pada sisi Kami ada tambahannya.” (Al-Quran, Qaaf: 31-35)"

Tuesday, 5 January 2016

MAJLIS SANJUNGAN BUDI & LAMBAIAN KASIH

06 Jan 2016 ( Rabu ) - Satu majlis minum petang akan diadakan di Lake Kenyir Resort & Spa untuk meraikan 2 orang guru iaitu Pn Rosliwati binti Sidik Ahmad yang dinaikkan pangkat dan telah berpindah ke SK Seri Langkap dan Pn Maheran binti Muda yang telah bertukar ke SK Kedai Buloh. Majlis juga akan dihadiri oleh YDP PIBK dan AJK-AJK PIBK selain Warga SKKFST. Semoga kedua-dua guru ini berjaya dan akan membawa kejayaan di tempat baru masing-masing. Jasa kalian  akan tetap dikenang oleh warga SKKFST.

No comments:

Post a Comment