...SELAMAT DATANG KE LAMAN RASMI SK KAMPUNG FIKRI SUNGAI TONG (SKK) 21500 SETIU TERENGGANU...~~~BERSATU..SETIA..BERJASA~~~
“Dalam hidup ini adakalanya kita perlu menangis, agar kita sedar hidup ini bukan hanya untuk bergembira & berketawa, adakalanya kita perlu ketawa agar kita tahu menghargai nilai setitis air mata, kalau kita tidak merasa kesulitan hari ini, kita tidak akan rasai kemanisan kemudian hari, tidak salah untuk sesekali kita perlu DERITA untuk mengenal erti BAHAGIA...sesekali kita perlu KECEWA untuk kita kenal erti KEJAYAAN...sesekali kita perlu MENANGIS untuk kita syukuri NIKMAT yang diberi...sesekali kita perlu TERHIRIS untuk kita kenal DIRI SENDIRI...."

Tuesday, 5 January 2016

MAJLIS SANJUNGAN BUDI & LAMBAIAN KASIH

06 Jan 2016 ( Rabu ) - Satu majlis minum petang akan diadakan di Lake Kenyir Resort & Spa untuk meraikan 2 orang guru iaitu Pn Rosliwati binti Sidik Ahmad yang dinaikkan pangkat dan telah berpindah ke SK Seri Langkap dan Pn Maheran binti Muda yang telah bertukar ke SK Kedai Buloh. Majlis juga akan dihadiri oleh YDP PIBK dan AJK-AJK PIBK selain Warga SKKFST. Semoga kedua-dua guru ini berjaya dan akan membawa kejayaan di tempat baru masing-masing. Jasa kalian  akan tetap dikenang oleh warga SKKFST.

No comments:

Post a Comment